Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

30 Οκτ 2013

ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ



Αν κάποιος απλώσει το χέρι του πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν θα απλώσει το χέρι του σε κανέναν άλλον ξανά….. Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου…
Ο δήμιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας….
Ελλάδα εν έτει 2013….
Ο απόλυτος παραλογισμός…. Η απόλυτη κτηνωδία….
Έχουν πέσει πάνω μας κάθε λογής κοράκια, με ένα και μοναδικό σκοπό. ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. Δοσίλογη κυβέρνηση επιτελεί με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ τις εντολές των εισβολέων…. ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!
Ο προδότες καθημερινά, στέλνουν την σκέψη τους να εφεύρει κάθε δυνατό σχέδιο ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΑ…. Είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να σκεφθούν με επιτυχία. Το διεστραμμένο τους είναι, απόρροια του ελλειμματικού έως ανύπαρκτου εγώ τους, τους κάνει βασιλικότερους του βασιλέως…. Αν οι κατακτητές ηττηθούν θα πέσουμε στα χέρια όσων προσπαθήσαμε να καταστρέψουμε…. Όσων προσπαθήσαμε να αφανίσουμε…. Θα πέσουμε στα χέρια των Ελλήνων…. Ο μόνιμος φόβος τους… ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ…
Με κάθε τρόπο πάνε να καταργήσουν την κοινωνική συνοχή.
Καμαρώσαμε αυτές τις μέρες την ΕΙΣΒΟΛΗ της αστυνομίας στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και στο ιατρείο των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… Κάνανε έφοδο στα ιατρεία που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Έλληνες γιατροί, πιστοί στον όρκο του πατέρα ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, θέλοντας να τους δυσφημίσουν και να αποτρέψουν την δημιουργία ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ….
Μετά την εκπομπή του Χατζηνικολάου για την Υγεία, όπου ο παρευρισκόμενος χαμαιρπής τηλεβιβλιοπώλης, εκείνο το ερπετό που με προσπάθεια στηρίχθηκε στα δύο πίσω άκρα του, για να μοιάσει με άνθρωπο , αντιπαρατέθηκε με συμμετέχοντες εκπροσώπους των προαναφερθεισών οργανώσεων ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ… Ακολούθησε «καταγγελία» ότι εκεί «μοιράζουν ναρκωτικά»… Ακολούθησε έφοδος κατόπιν εντολής του άλλου δοσίλογου που παριστάνει τον υπουργό δημόσιας ασφάλειας και που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να λέγεται ΔΕΝΔΙΑΣ… ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων…. Και φυσικά το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να φάνε για άλλη μια φορά την ξεφτίλα τους… Απλά θέλησαν να αμαυρώσουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… Και φυσικά ΑΠΕΤΥΧΑΝ….
Και η ΚΑΤΟΧΗ συνεχίζεται… Κάθε 18 λεπτά αυτοκτονεί για οικονομικούς λόγους και ένας συμπολίτης μας… Οι ουρές στα συσσίτια δεκαπλασιάζονται… Οι εγγεγραμμένοι στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ αυξάνονται σε ποσοστό 100% … Η ανεργία ξεπέρασε το 30% … Οι άστεγοι στους δρόμους δεν χωράνε πλέον ούτε στα παγκάκια....Τα παιδιά λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία… Οι γονείς που δεν μπορούνε να δουν κατάματα τα παιδιά τους αρχίζουν και μιλάνε με την τρέλλα και την μελαγχολία… Τι να σου πώ παιδί μου… Ότι δεν έχω τα μέσα να σου δώσω ένα πιάτο φαγητό; Ότι δεν έχω να σου αγοράσω τετράδια; Ότι δεν μπορώ να σου πάρω ρούχα; Ότι σε λίγο θα μας πετάξουν στο δρόμο;
Και η προδοσία καλά κρατεί… Όλη η δημόσια περιουσία περνάει στα χέρια των «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» με μεσίτες-μεταπράτες την δοσίλογη ψευδοκυβέρνηση… Μεταφέρουν την περιουσία των Ελλήνων στους κατακτητές… Και βγαίνει το διοπτροφόρο απόβρασμα που παριστάνει τον πρωθυπουργό… αυτός ο σε χειρότερη έκδοση ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ που ακούει στο όνομα ΣΑΜΑΡΑΣ, και σου λέει να «κάνεις υπομονή» άλλα 30 χρόνια….
Κουράγιο ρε κορόϊδα… ζωή είναι θα περάσει…. Στο τέλος του 2014 θα είμαστε σε θέση να βγούμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ… Δηλαδή να δανεισθούμε… Να αυξήσουμε το χρέος σας…
ΣΑΜΑΡΑΣ… Δεν είναι τυχαίο ότι το επίθετο του δοσίλογου έχει σχέση με το συμπαθές κατά τα άλλα γαϊδούρι… Πάνω στον γάϊδαρο το σαμάρι… Γάϊδαρος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, φορτωμένος στην πλάτη του το ΣΑΜΑΡΙ… πάνω στο οποίο κάθονται οι κατακτητές…
Ποιους πάτε να δουλέψετε ρε ΕΦΙΑΛΤΕΣ; Ο υπερχρεωμένος μπορεί να ζήσει με καινούργια δανεικά όταν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει με ληστρικά επιτόκια τα παλαιά του χρέη;
Με δανεικά θα πληρώσει τα δάνεια; Και τα νέα δανεικά θα ξαναδανεισθεί για να τα πληρώσει; Και ποιος «δανείζει» σήμερα αυτόν που δεν μπορεί να αποπληρώσει;;
Πόσο κόπανους μας περνάτε βρε ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ;
Ο Έλληνας αργοπεθαίνει και ο ψευτοκαλαματιανός μιλάει για ανάπτυξη…
Το απρεπές πλασμούδιο του Λαβαράν, ο ΑΠΑΤΡΙΣ συμφοιτητής του άλλου βρωμερού προδότη Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… οι θαυμαστές και συνεργάτες του παχύδερμου που έχει όνομα ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ και το μετέτρεψε σε ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ… απλά κοπρίζουν και ουρούν στην χώρα μας σπέρνοντας παντού θάνατο και δυστυχία…. Όπως τους έχουν διατάξει….
Μία είναι Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ… ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ και έρχεται ΚΑΙ ΑΥΤΗ από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΡΥΠΤΕΙΑ !!!!!
Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.
Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο.
Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία.
Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε...
Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε... η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδωθεί. Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη.
Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους "ερευνητικούς" κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως "Γέρος του Βουνού", να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων.
Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους...

Το 2011 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις, η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν.
Οι προδότες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Εφιάλτης και πως κατέληξε στο τέλος...
Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη "φαρέτρα" Της.
Μιλά άψογα και ξένες γλώσσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση