Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

1 Ιαν 2013

ΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ...






Πόσα φόρτωσαν στους ώμους των εργαζομένων και του λαού, των νέων και των συνταξιούχων, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις στη διάρκεια της δήθεν μεταπολιτευτικής απάτης των αλητήριων πολιτικών;
Πόσα δίς τσέπωσαν, κατέκλεψαν, επένδυσαν στο εξωτερικό, διαμοίρασαν στα «δικά τους παιδιά» οι ολετήρες της οικονομικής καταβαράθρωσης της Ελλάδος;
ΟΛΟΙ τους. Από την προδοτική ανθελληνική αριστερά των στραγγαλιστικών απεργιών και των κάτω από το τραπέζι συναινέσεων, εναντίον δήθεν του κεφαλαίου και των μονοπωλίων, μέχρι αυτών των κεντροαριστερών και των κεντροδεξιών αμαλγαμάτων, που με αριστερογενείς επιδαψιλεύσεις στίλβωναν την δεξιά ή την κεντρώα υφή τους, πασπαλισμένη με λαϊκίστικη συμπεριφορά, αναλόγως των επιδιώξεων και του κατά πως τα φέρνει ο καιρός. Έτσι χρύσωναν την προοπτική της ισοπέδωσης των πάντων, της ρεμούλας, της απαξίωσης, της ανικανότητας και μας οδήγησαν στον σημερινό ανυπόφορο εξευτελισμό.
Οι ίδιοι ήταν χθές, οι ίδιοι είναι σήμερα, οι ίδιοι θα είναι και αύριο….   
Τα μεγέθη είναι επακριβώς ορατά και μετρήσιμα πλέον. Τα βιώνει, ήδη, τραυματικά, η..
πλειονότητα του λαού. Υπερτετραπλασιάστηκαν οι στρατιές των μυριάδων ανέργων. Γονάτισαν τα νοικοκυριά από τις αυξήσεις των φόρων και της ακρίβειας, αλλά και από τις αισχρές περικοπές των μισθών και των συντάξεων.  Η πλειονότητα των νέων αισθάνονται ότι δεν έχουν πια μέλλον στην Ελλάδα. Οι συνταξιούχοι τρέμουν για το πόσα χρήματα θα τους απομείνουν για να ζήσουν, απ’ τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, της θέρμανσης, της αγοράς των φαρμάκων και της αξιοπρέπειας. Οι κουτσουρεμένοι μισθοί παρήγαγαν απόγνωση αποπληρωμής των στεγαστικών δανείων. Την εκρηκτική διεύρυνση της φτώχειας σηματοδοτούν τα συσσίτια της Εκκλησίας, των δήμων, των οργανώσεων καθώς και η διανομή τροφίμων. Τα κοινωνικά παντοπωλεία και άλλα συναφή μέτρα, που λαμβάνονται από ιδιωτικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φτώχειας και την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των ανθρώπων, είναι αποτελέσματα  της άφρονος πολιτικής του παρελθόντος.
Δύσμοιρε Ελληνικέ λαέ, αυτοί σε κατάντησαν υποτελή. Αυτοί της αποδεδειγμένης επικινδυνότητας και πιστοποιημένης ανικανότητας, πρέπει να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ, όχι μόνο συνειδησιακά, αλλά να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την παγίδευσή σου, τον στραγγαλισμό σου, τον εγκλωβισμό σου στα κομματικά μαγαζάκια τους, τον αφελληνισμό σου. Αυτοί είναι οι ένοχοι. Ρήμαξαν την Ελλάδα. Τιμώρησέ τους. Μην τους ακούς, σου λένε ψέματα, μην τους ακολουθείς.
Μείνε Έλληνας. Αγάπα την Ελλάδα. Κλείσε την στην ψυχή και στην καρδιά σου. Μάθε την Ιστορία. Γονάτισε εμπρός της. Ανακάλυψε οδηγητικές αρχές. Πέταξε τις παρωπίδες. Δες το αύριο στον τόπο σου. Υπάρχει μέλλον και το μέλλον είναι Ελληνικό….. Τίποτε άλλο…. 

πηγή :  http://eidafos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_22.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση