Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

7 Ιουν 2012

ΣΟΡΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ

Σόρος: «Οι Έλληνες θα φοβηθούν και θα ψηφίσουν υπέρ του μνημονίου» 

Το ενδεχόμενο να εκδιωχθεί η χώρα από το ευρώ θα τρομοκρατήσει τους Έλληνες και θα ψηφίσουν κυβέρνηση που δε θα καταργήσει το μνημόνιο εκτίμησε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.
«Αναμένω ότι η ελληνική κοινή γνώμη θα φοβηθεί αρκετά από την προοπτική της εκδίωξής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να δώσει ....
μια μικρή πλειοψηφία των εδρών σε ένα κυβερνητικό συνασπισμό που είναι έτοιμος να εφαρμόσει τη σημερινή συμφωνία με την ΕΕ,
την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και τις τράπεζες-πιστωτές της χώρας» αναφέρει ο Τζορτζ Σόρος σε κείμενο ομιλίας του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ :

Αγαπητέ Κε Σόρος. Το πόσο με φοβίσατε δεν λέγεται.... Εντρομος πλέον προσπαθώ να δείξω την μεγίστην εκείνην υποταγήν, η οποία θα μου εξασφαλίσει την περαιτέρω εθελοντικήν μου δουλείαν... Όμως φίλτατε κύριε Σόρος, αφού εγώ είμαι τόσο υπάκουος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μού κάνετε μία και μόνη χάρη.... Κύριε Σόρος, παρακαλώ θερμώς, να αφήσετε να επιπέσουν ηχηρώς, τα εκ τού πρωκτού σας δύσοσμα και βροντώδη αέρια, επί των γεννητικών μου οργάνων εις ποσότηταν ίσην με περιτοίχιον αγροικίας.....!! Αυτό κύριε Σόρος ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ σημαίνει : ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!!! 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

e-Διαφήμιση