Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

12 Απρ 2009

ΑΙΣΧΟΣ στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ που επέστρεψαν το λάφυρο στους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

adv2

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στον ΗΡΩΑ που κατέβασε την ΚΑΤΟΧΙΚΗ σημαία του ΑΤΤΙΛΑ.

ΝΕΟΣ ΓΛΕΖΟΣ και ΣΑΝΤΑΣ.

ΑΙΣΧΟΣ στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ που επέστρεψαν το λάφυρο στους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, εκλιπαρώντας δουλικώς συγγνώμη.

Ελληνοκύπριος στρατιώτης, που υπηρετεί σε φυλάκιο της γραμμής αντιπαράταξης στη Λευκωσία, συνελήφθη από τη στρατονομία, όταν διαπιστώθηκε ότι έκανε επιδρομή σε μη επανδρωμένο Τουρκικό φυλάκιο και μετέφερε στις ελεύθερες περιοχές τουρκική σημαία και στρατιωτικές εξαρτήσεις.

Μετά το επεισόδιο τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής οι δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς και άρχισαν έρευνες.

Τελικά η σημαία και οι εξαρτήσεις παραδόθηκαν στην Ειρηνευτική Δύναμη των Hνωμένων Εθνών ,προκειμένου να επιστραφούν στην τουρκική πλευρά.

Ο εθνοφρουρός ανακρίθηκε από τη στρατονομία και συνεχίζει να κρατείται. Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος έδωσε οδηγίες για το χειρισμό του θέματος.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κράτηση του εθνοφρουρού περίπου 25 άτομα πραγματοποίησαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο όπου κρατείται.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν εγκρίνει τέτοιες ενέργειες, που ανατρέπουν την κατάσταση πραγμάτων στην γραμμή κατάπαυσης του πυρός, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και για τη ζωή των εθνοφρουρών, και για την περιοχή αλλά και γιατί είναι πηγή για άλλες παρενέργειες.

Ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι κακώς έγινε η ενέργεια του εθνοφρουρού, και καλώς χειρίστηκαν το θέμα το υπουργείο Αμυνας και η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχουν ρητές διαταγές για τον τρόπο συμπεριφοράς των εθνοφρουρών που επανδρώνουν φυλάκια στην γραμμή κατάπαυσης του πυρός και πρόσθεσε ότι οι εθνοφρουροί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα καθησύχασε τους γονείς των εθνοφρουρών και τους κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας ότι η κατάσταση ελέγχεται πλήρως καί ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

...Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη περιοχή και στο συγκεκριμένο φυλάκιο, η Εθνική Φρουρά μετρά επτά νεκρούς εθνοφρουρούς που δολοφονήθηκαν από τους Αττίλες και σε περίπτωση που ο εθνοφρουρός του προχθεσινού επεισοδίου γινόταν αντιληπτός από τους Αττίλες, χωρίς αμφιβολία θα ήταν το όγδοο θύμα που θα θρηνούσαμε σήμερα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μας στρατιωτική πηγή, παρά το γεγονός ότι τόσο το ίδιο το Υπουργείο Άμυνας όσο και το ΓΕΕΦ προσπάθησαν να αποκρύψουν το συμβάν.....και φυσικα την ευκαρια δεν θα την αφησουν να παει χαμενη....τα παπαγαλακια και οι ναιναικηδες θα τον κατηγορησουν για..ακρατο εθνικισμο.

Θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο αξιότιμος υπουργός Άμυνας της Κύπρου για ποιό λόγο προφυλακίστηκε ο στρατιώτης; Θα ήταν κατανοητό αν είχε περάσει τον Έβρο ή τους Ευζώνους και έκανε αυτή την προκλητική ενέργεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διέσχισε κάποια σύνορα; Μπήκε σε ξένη χώρα; Μήπως κάποιοι “θεματοφύλακες” δημοκρατίας και δικαίου έχουν ήδη αναγνωρίσει την Τουρκική κατοχή και εμείς γκρινιάζουμε υποκριτικά για Χίλαρυ και “διχοτομικά κέντρα”; Μήπως τα φράγκα της USAID έχουν αναδρομική ισχύ και τώρα αποπληρώνονται κύριε υπουργέ;

Οι Ελληνόψυχοι ήδη εκδηλώνουν ενεργή συμπαράσταση στον Εθνοφρουρό μας που με αρκετή τόλμη φιλοδώρησε με ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα τον εχθρό, που πρέπει επιτέλους να νοιώσει ότι δεν βρίσκεται σε εδάφη ασφαλή για αυτόν... Και πως μπορεί άλλωστε να είναι ασφαλή -ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ- για τον εχθρό τα κατεχόμενα από αυτόν εδάφη; Η συμβολική αυτή ενέργεια του Εθνοφρουρού βρίσκει ήδη απήχηση στις τάξεις των στελεχών της Εθνικής Φρουράς και του Ελληνικού Στρατού, αλλά μην περιμένετε καμιά δημόσια ομολογία για αυτό. Ίσα ίσα...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ”ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ” ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.

Με αφορμή το δεκαεννιάχρονο παλληκάρι που μπήκε στα κατεχόμενα και πήρε τη σημαία και τα όπλα του εχθρού.

Ακούσετε, Ελληνόπουλα! Τις αμαρτίες των γερόντων μας και τις δικές μας αμαρτίες, τις φορτώθηκε ο Παύλος Μελάς και παθαίνουνταν και υπόφερνε γι αυτές, ενώ δεν ήταν άξιος για τέτοια τιμωρία. Οι λίγοι και οι μετρημένοι παθαίνονται για τις αμαρτίες των πολλών, παλιές και νέες, και τις φορτώνονται όλες γιατί δεν φοβούνται ξένα βάρη, δεν φοβούνται καμιάν ευθύνη, και αντί να κοιμούνται, κουνιούνται και τολμούν. Άμα νιώσουν και πιστέψουν πως πρέπει να γίνει κάτι, το αναλαμβάνουν οι ίδιοι, γιατί θεωρούν τον εαυτό τους υποχρεωμένο να το κάμουν και ποτέ δεν περιμένουν πρωτοβουλία από τους άλλους. Και αφού αποφασίσουν και το αναλάβουν, δεν θα σταματήσουν πια ως τον θάνατο. Στιγμές ολιγοψυχίας θα νιώσουν ίσως, και κούραση και λύπη και αηδία, αλλά επειδή προβλέπουν πως το έργο τους μπορεί και τη ζωή τους να πάρει, δυσκολίες δε βλέπουν, εμπόδια δε γνωρίζουν και τίποτα δεν θα τους σταματήσει. Και αν στο δρόμο τους τύχουν εμπόδια τέτοια που ζητούν τη ζωή ενός ανθρώπου, θα δώσουν τη ζωή τους.

Σε σας στρέφομαι, παιδιά του Ελληνισμού, αγαπημένα Ελληνόπουλα, και σας εξορκίζω - αν έχετε να ξοδέψετε ενέργεια ας είναι και μέτρια, αν έχετε να κάψετε τίποτε περισσότερο από σπίθες απλές ενθουσιασμό- μη λησμονείτε ποτέ το θάνατο του Παλληκαριού, αλλά προ πάντων μη λησμονείτε τη ζωή του, τον ενθουσιασμό του δηλαδή και τη δύναμη και την τόλμη, μη λησμονείτε και την ιδέα που για κείνη δούλεψε και υπόφερε, ούτε την πανώρια χώρα που εσκοτώθει, γιατί η ιδέα εκείνη και η χώρα θέλουν πολλούς ακόμα Ήρωες.

Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα οπού κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από τη ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε!

Φαντάζομαι φυτρώνοντας νέα γενεά Ελλήνων - τη γενεά σας Ελληνόπουλα, αν θέλετε- μεγαλωμένη στα αίματα, θρεμμένη με πολέμους, μεθυσμένη από κινδύνους, γενεά ζωντανών, γενεά τολμηρών, γενεά ατρόμητων, χυμίζοντας κατά το φώς ενός γλυτωμού.

- ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση