Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

19 Απρ 2012

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ;

Ως πότε θα μένετε αδρανείς; (σημ. μπροστά στις τηλεοράσεις, τις διαβρωτικές διαφημίσεις, τις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις, τα αποχαυνωτικά «σόου» και τα μεταλλαγμένα που σας ταϊζουν;)

Πότε θα φανείτε γενναίοι ; (Ξεκολάτε! Διαβάστε Ιστορία, Αντισταθείτε!)

Δεν ντρέπεστε τους γειτονικούς λαούς που αδιαφορείτε τόσο πολύ; (Οι Σκοπιανοί κατασκευάζουν ιστορία από το πουθενά και καπηλεύονται την δική μας. Είναι περήφανοι να λέγονται Μακεδόνες όταν εσάς σας έχουν πείσει ότι είναι ντροπή να είστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Είναι περήφανοι να αποκαλούνται απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου όταν σε εσάς στα σχολεία, σας λένε ότι ήταν ένας «ομοφυλόφιλος σφάχτης των λαών» και όχι ένας Απελευθερωτής και Εκπολιτιστής.

Οι Τούρκοι ζαχαρώνουν την Θράκη Μας και το Αιγαίο Μας, όταν την ίδια στιγμή σε εσάς λένε ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι. Το ίδιο δικαίωμα να είστε και να λέγεστε ΕΛΛΗΝΕΣ κάποιοι το χλευάζουν και το απεμπολούν!!!)

Δίνετε την εντύπωση πως βρίσκεστε σε ειρήνη, ενώ πόλεμος κατέχει όλη τη χώρα. (Πόλεμος για ένα «κινέζικο» μεροκάμματο του φόβου και του τρόμου. Πόλεμος για να μην πάρουν τα σπίτια οι τοκογλύφοι και οι πεμπτοφαλλαγίτες κυβερνητικοί συνεργοί τους. Πόλεμος για μια θέση στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο των παλαίμαχων της ζωής. Πόλεμος για μια θέση στο νηπιαγωγείο του μοναδικού παιδιού σου γιατί οι αλλοδαποί που έχουν πολλά έχουν προτεραιότητα. Πόλεμος για μια θεσούλα με γλύψιμο και υποτέλεια και αντάλλαγμα («ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ» που λέει και ο Κωνσταντάρας προσέχτε μην την ξαναπατήσετε) μια Ψήφο. Πόλεμος για να ΜΗΝ επικρατήσουν ξανά οι ίδιοι κωλοτούμπες της πολιτικής με την μέθοδο του Δημοκρατικού Φασισμού.

Ο καθένας της ώρα που ξεψυχά ας ρίξει για τελευταία φορά το ακόντιό του. (ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ. Η ευθύνη δική σας.)

Ο Τυρταίος, γιος του Αρχεμβρότου και σύγχρονος του Καλλίνου, κατά πάσα πιθανότητα και γενική αποδοχή Λακεδαιμόνιος, ήταν ένας εμπνευσμένος ποιητής που με τις ελεγείες του ενθουσίαζε τους Λακεδαιμονίους στον πόλεμο κατά των εχθρών. Στον Τυρταίο το «ηρωικό ιδεώδες» συνυπάρχει με το «πολιτειακό» και το «κοινωνικό ιδεώδες». ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!



...... Όταν όμως κάποιος εγκαταλείψει την πατρίδα του και τους εύφορους αγρούς του, είναι το πιο ταπεινωτικό απ' όλα να ζητιανεύει,

περιπλανώμενος με την μητέρα του και τον γέροντα πατέρα του,

με τα μικρά παιδιά και με τη σύζυγό του.

Γιατί θα ζει αυτός ως εχθρός ανάμεσα σ' αυτούς που στη χώρα τους θα καταφύγει, και υποφέροντας από τη δυστυχία και τη μισητή φτώχεια

ντροπιάζει το γένος του και εξευτελίζει την ωραία μορφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση