Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

2 Δεκ 2011

ΠΑΓΚΑΛΕ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΚΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Le Monde en Marche του καναλιού France 5, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στη φράση του «μαζί τα φάγαμε»: «Είπα τέσσερις λέξεις με τις οποίες έγινα διάσημος στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Και αυτές τις τέσσερις λέξεις θα...
 προσπαθήσω να σας τις εξηγήσω στα γαλλικά: "Μαζί τα σπαταλήσαμε". Είναι απαράδεκτο γιατί πολύ λίγες κοινωνικές ομάδες αναγνωρίζουν την συμμετοχή τους στο σημερινό μας πρόβλημα, δηλαδή την χρεοκοπία στα δημοσιονομικά. Το πρόβλημα της Ελλάδος περιορίζεται σε αυτό», ανέφερε για να συμπληρώσει: «Δεν είμαστε μια φτωχή χώρα, αλλά μια χώρα όπου το κράτος για πολλά χρόνια σπατάλησε το δημόσιο χρήμα, ξοδεύοντας περισσότερα από αυτά που εισέπραττε».
«Είναι ξεκάθαρο», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Καταρχήν γιατί είναι πιο ψηλά αλλά και γιατί είναι πιο έξυπνοι και βέβαια έχουν ωφεληθεί από το σύστημα».
Ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche,αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατειές όλης της χώρας,δηλαδή,πάνω από 2 εκ.Έλληνες,ήταν ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλακές!!!
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...
Εγώ εδώ θα πώ την παροιμία : ΕΙΠΕ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗ : ΑΕΙ  ΓΑΜ...  ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

e-Διαφήμιση