Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

2 Σεπ 2009

ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ…

52

ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΝ

Aυτο το κείμενο αποφάσισα να το γράψω μη μπορώντας άλλο να βλέπω κάποιους δήθεν πολιτισμένους να καταπατάνε το πολιτισμό, τα δικαιώματα, τα μνημεία, τα αγάλματα και γενικά οτιδήποτε δείχνει το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.
Δε μπορώ να βλέπω αθάνατα έργα να τα εκμεταλλεύονται ξένες χώρες που επειδή δεν έχουν δικό τους πολιτισμό, που ακόμα και τώρα στο 2000 δε μπορούν να καταλάβουν καν τη λέξη πολιτισμός, κλέβουν άλλων χωρών όπως του δικού μας ή του Αιγυπτιακού κ.α.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όταν κατασκευάζαμε εμείς Παρθενώνες, δημιουργούσαμε πολιτεύματα, γράφαμε τραγωδίες και κωμωδίες που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες γλώσσες κι από αυτές της Αγίας Γραφής, φιλοσοφούσαμε, κάποιοι άλλοι, μόλις που είχαν αρχίσει να ανακαλύπτουν τη καλλιέργεια της γης. Και δυστυχώς είναι οι ίδιοι λαοί που το παίζουν τώρα πολιτισμένοι. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΗΣ. Μιλάω για τους κλέφτες που πιστεύουν ότι είναι πολιτισμένοι και όταν τους λες που είναι ο πολιτισμός σας σου δείχνουν τα μουσεία τους, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τίποτα άλλο από κλεφτές και λεηλάτες.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η κοινή γνώμη. Αν εγώ πήγαινα σε μια τριτοκοσμική χώρα, έβρισκα κάποιους σε ανάγκη, τους αγόραζα, η με κάποιες απατεωνιές έκλεβα, στοιχεία του πολιτισμού τους, και μετά ερχόμουνα πίσω και τα παρουσίαζα για δικά μου, στα δικά μου μουσεία, για δικό μου κέρδος, αυτό θα με έκανε πολιτισμένο???
Είναι δυνατόν να πηγαίνω στα αγγλικά μουσεία και να βλέπω τα δικά μας μάρμαρα, τις Καρυάτιδες και πόσα άλλα?. Να πηγαίνω στη Γαλλία και να βλέπω την Αφροδίτη της Μήλου? Που είναι ο πολιτισμός σας??? Σιγά μη μπορούσατε ποτέ να φτιάξετε τέτοια Θαύματα.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΑΥΤΟΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΑΙΓΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ
Αυτοί οι "πολιτισμένοι" λαοί λοιπόν, που επί πάνω από 1500 χρόνια κατάστρεφαν όποιο πολιτισμό έβρισκαν μπροστά τους για χάρη της πειρατείας και του χρήματος,  επιμένουν στη στρατηγική βαρβαρότητας και κλεψιάς λέγοντας ότι δικαιολογία τους κατεβεί.
Τώρα βέβαια θα μου πείτε κι εμείς τι να κάνουμε που αυτά είναι παιχνίδια "μεγάλων". Και δυστυχώς έχετε δίκιο. Μόνο κάποιες σωστές πολιτικές κινήσεις μπορούν να μας δώσουν πίσω αυτά που δείχνουν τη ταυτότητα μας, που δείχνουν ποιοι είμαστε. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα αν περιμένουμε ποτέ από αυτούς τους καραγκιόζηδες, γιατί πρόκειται για μεγαλύτερα γουρούνια, να κάνουν κάτι όσο κοιτάνε μόνο τις μάσες τους. Μα είναι τελείως γουρούνια? Είναι δυνατόν εγώ, ένας Έλληνας, να πληρώνω για να δω κάποιο αξιοθέατο που το έχουν φτιάξει προγονοί μου? Που είναι δικαιωματικά, δικό μου! Εθνική μου κληρονομιά! Έτσι σπρώχνετε τους Έλληνες  να μάθουν για το πολιτισμό μας? Μάλλον το μόνο που σας ικανοποιεί είναι τα έσοδα από τα μουσεία!!!
Όποτε απ’ όπου και να το πιάσεις το πράγμα βρωμάει. Εκεί κατάντησε το αρχαίο ελληνικό πνεύμα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψουμε στη ταυτότητα μας ότι του βαρέσει του καθένα που για προσωπικούς, υλικούς και μόνο, λόγους, κοντεύει να διχάσει μια Ελλάδα;
Ο Χριστός είπε, απ ότι ξέρω, Αγαπάτε αλλήλους και όχι μαρκάρετε τους για να τους φάμε! Αλλά ίσως ο εκπρόσωπος της αγάπης και της ταπεινοφροσύνης (με άμφια άξιας 40.000.000δρχ όταν στην Αθηνά υπάρχουν τόσοι άστεγοι) νομίζει ότι είναι ανώτερος και από Αυτόν!!! ’ραγε λέτε ο ’γιος Πέτρος να μου ζητήσει ταυτότητα για να μπω στο παράδεισο??? Εγώ πίστευα ότι θα μετρήσει της καλές μου πράξεις! Αν το όλο δόγμα της θρησκείας στέκει πουθενά γιατί εγώ όλο για δόγμα αγάπης ακούω και αγάπη δε βλέπω. Ίσως θα πρέπει να ρωτήσω τα θύματα της Γιουγκοσλαβίας να μου πουν τη γνώμη τους, ή τα παιδάκια της Αιθιοπίας κ.α. τριτοκοσμικών χωρών ή τα θύματα τόσων πόλεμων του πολιτισμένου αιώνα μας. Ίσως αυτοί να έχουν νιώσει την αγάπη του θεού!!! Ίσως η κακομοίρη γιαγιάκα που κάηκε ζωντανή τις προάλλες στην Αθηνά από ένα καντήλι που είχε ανάψει για να τη φυλάει από το κακό, μου πει κάτι.
Βλέποντας όλα αυτά το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι ούτε οι από "πάνω" δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι όσο υπάρχει κέρδος. Ακόμα και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι πλέων Σκοπιανός. Με μόνη εξαίρεση φυσικά την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη που η αγάπη της για την Ελλάδα και οι αγώνες της για τον Ελληνικό πολιτισμό είναι γνωστές παγκοσμίως!!
Τώρα βέβαια θα μου πείτε τα περισσότερα τα πουλήσαμε μόνοι μας. Και τι περιμένατε? Όταν ένας λαός μαστίζεται από 400 χρόνια
κατοχής και πείνας, δε μπορεί να εκτιμήσει ένα έργο τέχνης. Το μόνο που εκτιμάει εκείνη τη στιγμή είναι η επιβίωση. Το να τη βγάλει και την επόμενη μέρα. Το θέμα είναι, τα πουλήσαμε εμείς όντως, και αν ναι αυτός που τα πούλησε ήταν όντως δικά του? Γιατί εγώ πιστεύω πως μιλάμε για κλεφτές και κλεπταποδόχους. Από ποτέ η Ακρόπολη ανήκει σε κάποιον συγκεκριμένα?
Εγώ μιλάω για αυτούς που τους ώθησαν για να κάνουν κάτι τέτοιο. Μιλάω γι αυτούς που δημιούργησαν και εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη κατάσταση για να μου τα μοστράρουν τώρα στα μουσεία τους. Τους ηθικούς αυτουργούς. Ο πολιτισμός τους φαίνεται λέει ότι όταν βλέπεις κάποιον σε ανάγκη, δεν τον βοηθάς αλλά προσπαθείς και εσύ να τον ξεζουμίσεις για να βγάλεις κι εσύ από το θύμα. Ότι κάνουν δηλαδή τα όρνια που περιμένουν το θύμα τους να εξαντληθεί τελείως από τις συνθήκες για να βγουν και να φάνε το κομμάτι τους.
Εντάξει, είπαμε και πριν ότι όταν σκέφτεσαι αν θα τη βγάλεις την επόμενη μέρα, δε σε παίρνει να σκέφτεσαι πολιτισμούς. Και μη ξεχνάμε ότι τότε όλα αυτά ήταν ειδωλολατρικά αντικείμενα λόγω κάποιων μαυροφορεμένων που για να εγκαταστήσουν την δική τους δύναμη έπηξαν στα ψέματα τους άμαθης, εκείνη την εποχή, Έλληνες. Όποτε οποίος έκανε κάτι τέτοιο ίσως και να πίστευε ότι έτσι προστάτευε τη θρησκεία του. ’ραγε του είχε μιλήσει κανείς για το Πλάτωνα ή το Περικλή και ποιοι ήταν αυτοί? Σίγουρα η αμάθεια είναι πηγή τρομερών κακών, αλλά τι να πούμε γι αυτούς που την εκμεταλλεύονται. Τόσοι μονάχοι ξένων θρησκειών που βοήθησαν στην επανάσταση του 21 γιατί δε τιμήθηκαν όπως έπρεπε, αλλά όρκισαν το Παπαφλέσσα, παπά μετά την κήρυξη  της επανάστασης για να πουν ότι μπήκαν και αυτοί στον αγώνα.
Ο Χριστός όταν τον χτύπησαν γύρισε το άλλο μάγουλο, δε πήρε τα όπλα. Αυτή είναι δική μας δουλειά όταν δούμε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει και όχι των εκπροσωπών της αγάπης. Ένας φονιάς δεν είναι εκπρόσωπος αγάπης. Απλά θελαν να είναι σίγουροι ότι πλέων το αρχαιοελληνικό πνεύμα θα πέθαινε Ήταν οι πρώτοι που κατέστρεψαν τους ναούς και έχτισαν στις θέσεις τους εκκλησίες. Κατέστρεψαν τα αγάλματα γιατί ήταν όπως λέγανε ειδωλολατρικά, λες και όταν πάω στη Ακρόπολη κάθομαι και προσκυνάω και κάνω θυσία στους 12 θεούς. Το μόνο που κάνω φυσικά είναι να θαυμάζω ένα μνημείο 2500 χρόνων που στην ουσία μαρτυράει ποιοι ήμασταν και τι επιτεύγματα κάναμε πριν μας γεμίσουν το κεφάλι με ψέματα.
Οι τέχνες και οι επιστήμες δεν είναι θέματα λατρείας. Είναι δείγματα δύναμης και πολιτισμού της κάθε χώρας. Γύρω στο 3500πχ στη Σαντορίνη, είχαμε φτιάξει ένα είδος υπολογιστή που λειτουργούσε με ενέργεια από το ηφαίστειο. Αυτό το μηχάνημα που τώρα απλά σώζονται κάποια κομμάτια του, μέτραγε την απόσταση μας από τη σελήνη και της φάσεις της. 5500 χρόνια πριν. Και μόνο που το σκέφτεσαι ζαλίζεσαι.
Που πήγε ο πολιτισμός αυτός? Δυστυχώς την έχουμε πατήσει όπως τότε. Μας έχουν κάνει και ενδιαφερόμαστε για πολύ πιο ηλίθια πράγματα. Εφόσον δεν έχουμε πόλεμο, μας έχουν δημιουργήσει τόσες διαμάχες μεταξύ μας, που και πάλι πιστεύουμε ότι έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Λες και άμα νίκησε η ΑΕΚ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έγινε κάτι. Φανταστείτε με την ίδια λυσσά που παλεύουμε για τις ομάδες η τα πολιτικά παιχνίδια άλλων να παλεύαμε για τα δικά μας προβλήματα που έτσι κι αλλιώς μας απασχολούν χιλιάδες χρόνια Λες και υπήρχε ποτέ μεγαλύτερο ερώτημα στην ανθρωπότητα από το ποιοι είμαστε και που παμε. Οι απαντήσεις υπάρχουν μπροστά μας, είναι βλακεία να κλείνουμε τα μάτια εξαιτίας κάποιων φανατικών με την εξουσία. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας μας και είναι ίσως το μόνο που μπορεί να κάνει προς όφελος του
Αυτή είναι η αλήθεια. Χαίρομαι όταν νικάει η ομάδα μου αλλά μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου αν η τεχνολογία που είχαμε τότε αναπτυσσόταν μέχρι σήμερα. Κάποιοι όμως μας θέλουν βλάκες να αγωνιζόμαστε για τα δικά τους ιδανικά και συμφέροντα.
Και φτάνουμε στο σημείο να πηγαίνω στο Λούβρο για να μπορέσω να δω την Αφροδίτη της Μήλου. Αυτοί οι "πολιτισμένοι" λαοί μας έχουν αποδείξει με την γέλια ιστορία τους (σταυροφορίες, βασανιστήρια ανθρώπων, ιερά εξέταση, συγχωροχάρτια) ποιοι είναι και ποια είναι η άξια τους. Απ την άλλη αισθάνομαι περήφανος που δείχνουν δικά μας πράγματα εκεί (λες και έχουν κάτι δικό τους να βάλουν, άντε κάνα πίνακα) Έτσι παραδέχονται χωρίς να το καταλαβαίνουν (ή μπορεί και να το καταλαβαίνουν αλλά το κέρδος είναι τόσο μεγάλο που δε τους νοιάζει αν γίνονται καραγκιόζηδες στα μάτια όλων των πραγματικά πολιτισμένων λαών) όλα αυτά που είπα πιο πάνω, και προπάντων τονίζουν ότι αν θες να δείξεις κάτι όμορφο αρχαίο θα δείξεις κάτι ελληνικό. Ένα τρομερά μεγάλο ποσοστό της γλώσσας τους προέρχεται από ελληνικές λέξεις. Το πολίτευμα τους γεννήθηκε στην Ελλάδα, έμαθαν για θέατρο από τους έλληνες, αν δεν υπήρχε ο Ασκληπιός που με τις γνώσεις του βοήθησε πολλούς μετέπειτα γιατρούς θα Έβαζαν ακόμα σ όλους τις άρρωστους βδέλλες για να φύγει το κακό. Με λίγα λόγια οπό ζώα τους κάναμε να μοιάζουν κάπως με ανθρώπους και για ευχαριστώ μας βρίζουν και λένε εμάς βάρβαρους, οι γελοίοι.
Αυτός είναι ο πολιτισμός τους! Αυτή είναι η ιστορία τους! Κλεψιές, λεηλασίες και απάτες με μόνο σκοπό το χρήμα! 
ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ!
Αν είστε πολιτισμένοι, όπως θα θέλατε να πιστεύετε, κι αν μπορείτε, φτιάξτε δικά σας, μη κλέβετε άλλων. Είμαι σίγουρος πως όταν καταλάβουν τη πραγματικότητα, θα σιγοψιθυρίσουν μαζί μου...

ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΝ

Smoking Knight

HOME

ΠΗΓΗ : http://www.mythologia.8m.com/hellasyourgreatness1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση