Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

Γι' αυτό γεννήθηκες ΕΛΛΗΝΑ !

AN...

AN...

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ....


Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

15 Ιαν 2009

EIΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ… ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…

Θα ήθελα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, να εκφράσω τον θαυμασμό μου, στη αλυσίδα ΠΙΤΣΑΣ HUT, γιατί μέσα από τους παρακάτω καταλόγους που δημοσιεύω, είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ότι γνωρίζουν πολύ καλά την οικονομική μας κατάσταση και με τον τρόπο τους δείχνουν το “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ” ΠΡΟΣΩΠΟ  απέναντι στον πάμπτωχο Γερμανικό λαό. Ως γνωστόν οι Έλληνες αμοίβονται συνήθως με τον μισό τουλάχιστον μισθό σε σύγκριση με τους Γερμανούς. Είμαστε όμως πιό πλούσιοι……(ή πιό μαλάκες…. ή έχουμε μάθει να “πηδάμε” τα λεφτά μας οπότε προφανώς μετά την εγκυμοσύνη τους διπλασιάζονται) Όπως οι φίλοι μας οι πολιτικοί μάς θεωρούν “ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ” , ξέροντας ότι μετά το συνεχές πήδημα που υφιστάμεθα καθημερινώς, στο τέλος μόνο γλύκα ως φαίνεται αποκομίζουμε… και τους ξαναψηφίζουμε…… έτσι και οι υπεύθυνοι της πίτσας HUT πήρανε χαμπάρι ότι τα τσαρούχια μας δεν τα βγάζουμε ούτε στον ύπνο μας. Δείτε παρακάτω τους 2 τιμοκαταλόγους. Τον Γερμανικό και τον αντίστοιχο της Ελλάδας. Αφού τους καμαρώσετε, κάντε ένα τέστ νοημοσύνης : Μετρήστε πόσο καιρό θα κάνετε να  ξανασηκώσετε το τηλέφωνο και να παραγγείλετε την πίτσα τους……  Συγκεντρώστε λοιπόν την βαθμολογία σας ως ακολούθως :

-Τηλέφωνο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ = 20 points = Εξυπνάδα εξομοιούμενη με του διαβόλου την κάλτσα…… ΑΡΙΣΤΑ!!!! (Αν είχε χέρια η τσέπη σου θα χειροκροτούσε ! )

-Τηλέφωνο μετά από δύο μήνες = Καλή προσπάθεια, αλλά η ιδιόχειρος ψευδοσυνουσία (κοινώς  σέξ αυνανιστικό) κέρδισε τελικά. Δεν πειράζει, απλά είσαι καθ’ έξιν αυνάν… ( Η πρώτη αγάπη, δεν ξεχνιέται… ) 10 points.

-Τηλέφωνο μετά από ένα μήνα = Απλώς έχεις μάθει να τρώς , δίχως να ενδιαφέρεσαι άν τον τρώς… Άφησε και φιλοδώρημα στον υπάλληλο που θα στην φέρει (την πίτσα) και κάνε τον να νοιώσει το πόσο μαμούχαλος είσαι… Έτσι και αλλοιώς , αυτός , με το φιλοδώρημα που του έδωσες ,θα πάει να φάει κάτι πιό φτηνό. Ίσως πιό ποιοτικό… Και μάλλον θα καταναλώσει και λιγότερο χαρτί υγείας… (κοινώς θα κάνει οικονομία σε όλα τα επίπεδα!!!) Λυπάμαι αλλά είσαι εκείνο το είδος πηθίκου που ο Λαζόπουλος δείχνει στις εκπομπές του… MAKAKAS !  5 points.

-Τηλέφωνο μετά από μία εβδομάδα = Προφανώς η σύζυγος φροντίζει να σε αφήνει συχνά νηστικό… Κακομοίρη μου δεν σε υπολογίζει καθόλου. Έχεις λυσάξει της πείνας, και δίνεις ένα σκασμό λεφτά προκειμένου να φάς έστω και ένα γλυφιτζούρι με γεύση SKATO… Στην πίτσα θα κολήσουμε τώρα ; Και μην ρωτάς τι είσαι… Και να το διαβάσεις δεν θα το καταλάβεις… Εκείνο το εξάρτημα που φουσκώνουμε τα λάστιχα στο ποδήλατο το ξέρεις ; ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ !! Και γιά να μην ξεχνιόμαστε… 2 points

-Τηλέφωνο μετά από λίγο = Είσαι ωσάν την μύγα που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, στο οποίο έχουν ξεχάσει να κλείσουν την πόρτα της τουαλέτας, και επίσης ξέχασαν να τραβήξουν το καζανάκι. Αν στην κουζίνα υπάρχει ένα εκτεθειμένο πιάτο με χαβιάρι, δεν κινδυνεύει καθόλου… Η μύγα έτσι και αλοιώς θα πάει στα σκατά! Εύγε φίλε μου!!! Οι φίλοι μας οι Γερμανοί σου απονείμουν τον ΑΝΩΤΑΤΟ τίτλο τιμής για την περίπτωσή σου : ΧΟΥΦΤΕΡ-ΜΑΝ !!! Καλή σου όρεξη. Σκέψου κάτι όμως… ΚΑΙ η μύγα ΚΑΙ εσύ ΣΚΑΤΑ τρώτε ! Η μύγα τουλάχιστον τα τρώει τσάμπα… Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Και τα καλαμπαλίκια να σου κόψουνε, εσύ θα περιμένεις να στα στείλλουν πίσω με σφεντόνα… Άμ δε ! 1 point και στα τσακίδια ωρέ μούσκαρε!!!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΗΡΑΚΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

logo

Pan Pizza
LIGHT & FLUFFY
For all dough fans: our world famous with lots of light and lovely dough, served in a pan.

Cheezy Crust
CHEESE IN THE CRUST
The only pizza with a ring of tasty cheese15) baked right into the crust!
Golden Cheezy
With additional cheese on the crust for only 1.00 more!

Big N.Y.
THIN & CRISPY
With a thin crust that makes your favorite toppings taste even better

Pizza Hut - The American Way of Pizza and more Hamburg Frankfurt Berlin Munc_Σελίδα_1

Pizza Hut - The American Way of Pizza and more Hamburg Frankfurt Berlin Munc_Σελίδα_2

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ…

pizza_hut_menu_Σελίδα_3-1

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ… ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....

ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....


e-Διαφήμιση